Vores kompetencer

Vi tilbyder mange former for ydelser. Herunder kan du se nogle af de vigtigste punkter.

El-installation
Vi udfører de fleste typer af områderne indenfor el-opgaver. I el-faget er der flere specielkompetencer som kræver nødvendig uddannelse og certificering og det er ikke alle vi har valgt at fokusere på.

Vi kan tilbyde at udføre arbejdet via vores samarbejdspartnere så kunden stadig oplever én installatør på deres opgave/entreprise.

Energioptimering
Vi kan tilbyde optimering af elinstallationerne hos både private, erhverv og offentlige kunder.
Det kan være en mindre stand-alone løsning på styring af lys eller en større styring der medtager flere dele energiforbruget.
Vi har meget erfaring i energioptimering af belysningsanlæg og der kan være store besparelser på udskiftning af gl. armaturer til nye LED armaturer. LED kan i dag sagtens erstatte de ”gamle” typer lyskilder og farvegengivelsen er i dag rigtig god.
Vi kan være behjælpelig med udregning af energiforbruget på det nuværende belysningsanlæg og komme med et oplæg på udskiftning hvor en kalkulation viser investeringen samt tilbagebetalingstid på det nye anlæg.
Hvis der er behov for specielle løsninger, kan vi også være behjælpelige på dette område.

Dør- og videotelefon
Vi kan være behjælpelige med etablering af anlæg enten i en ejendom eller i kontormiljøer hvor der ikke er en fast reception, men har behov for at uvedkommende ikke kommer uhindret ind i bygningen.
I nogle situationer kan en samtale være nok til at vurdere om den besøgende må komme ind, men i andre tilfælde kan det være rart at se vedkommende der lukkes ind og her kan en løsning med videotelefon være et godt valg.

Butiksbelysning
Vi har erfaring i opsætning af lys, så butikken fremstår med den mest optimale lyssætning.

Det kan være grundbelysningen i butikken eller effektbelysning for at skabe noget fokus.

Hårde hvidevarer service
I stedet for at udskifte den defekte hårde-hvidevarer , kan vi tilbyde at reparere i stedet for.
I mange tilfælde er det enkelt komponent som er slidt eller defekt og når denne er udskiftet fungerer enheden igen.

Nød- og panikbelysning
Vi kan tilbyde etablering af både større og mindre anlæg. Der findes flere muligheder indenfor denne belysning, om det skal være centrale anlæg eller egen forsynet armaturer.

Belysning
Vi leverer og udfører et bred vifte af muligheder for ny belysning til kontoret.

Data installationer (kobberkabling, fiber)
Vi udfører komplette datainstallationer som kobberkabling og fiber samt udførelse af trådløst netværk. Alle installationer bliver testet og rapport udføres efter endt arbejde.
Sammen med kunden finder vi den løsning som passer bedst ud fra de behov der er nu og hvad der kan forventes af fremtiden!

Det kan være en god ide at få gennemgået sin installation, så der er sikkerhed for at der ikke sker alvorlige el-ulykker som brand eller mulighed for utilsigtet stød af personer eller husdyr.

AV installationer
Vi kan udføre mindre samt større anlæg.
Det kan være et lille mødelokale som har behov for en projektor som er fastmonteret i loft eller et større anlæg hvor der kan være både styring af lys og lærred.